Termeni si conditii de utilizare a aplicatiei Clickmed

Versiunea 1 din data de 15 Martie 2019


Clickmed („Aplicatia”), dezvoltata de SfatulMedicului.ro va pune la dispozitie o solutie care sa simplifice si sa incurajeze programarile la medici, oferind gratuit baza de date a cabinetelor medicale individuale, clinicilor, policlinicilor si spitalelor de pe teritoriul Romaniei, in care regasiti specializarile disponibile si programul medicilor care activeaza in cadrul clinicilor, policilinicilor si spitalelor inregistrate in Aplicatie.

ClickMed va permite sa cautati medicii, sa vizualizati orele disponibile si sa efectuati programari, in functie de localitate, data, specialitate medicala, serviciul medical dorit.

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare a Aplicatiei (denumit in continuare "Termeni si Conditii" sau "Contractul") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate utiliza in serviciile oferite prin intermediul Aplicatiei ("Utilizator").

Aplicatia este administrata de SFATUL MEDICULUI.RO S.A. cu sediul in Bucuresti Sectorul 2, Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, Camera 6Re, Etaj 6.

Prezentele Termeni si Conditii reprezinta prevederile in baza carora Utilizatorul poate solicita prin intermediul Clickmed prestarea Serviciului (definit mai jos) de catre Administrator (definit mai jos).

Utilizatorul intelege si accepta in mod expres, in intregime si neconditionat, prevederile acestor Termeni si Conditii (Contractul dintre Utilizator si Administratorul Site-ului) si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe Site inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare sau vizitare in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

 

1. DEFINITII


1.1. "Aplicatia" - serviciul de programari ClickMed disponibil atat ca platforma web(varianta desktop si varianta mobile) cat si prin aplicatii mobile pentru sistemele iOS si Android, care pune la dispozitia dumneavoastra, in calitate de Utilizator, o baza de date a medicilor care lucreaza in cabinete medicale individuale, clinici, policlinici si spitale partenere ale Administratorului. Utilizatorul are posibilitatea de a efectua programari, in functie de disponibilitatea existente. Toate referirile la “Aplicatie “din prezentul document includ si Platforma on-line.

1.2. "Cabinet medical individual/Clinici/Policlinici/Spitale" – orice societate partenera a Administratorului, care are capacitatea de a presta servicii medicale pe teritoriul Romaniei si care este partener al Administratorului, ca urmare a incheierii unui contract in vederea listarii pe site si in aplicatie.

1.3. "Contract" - Contractul incheiat intre Utilizator si Administrator, conform prezentelor Termene si Conditii, in vederea efectuarii unei programari pentru consultatii medicale.

1.4. "Date cu caracter personal" - orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale; in sensul prezentului document, orice informatie in legatura cu Utilizatorul, care sunt furnizate de acesta prin Platforma on-line/Aplicatie, in vederea efectuarii programarii la consultatia medicala care permite identificarea acestuia, direct sau indirect, cum ar fi nume, prenume, numar de telefon, e-mail, geolocatie.

1.5. "Platforma on-line" - totalitatea functionalitatilor Aplicatiei disponibile si pentru platforma web.

1.6. "Administratorul Site-ului" - SFATUL MEDICULUI.RO S.A. cu sediul in Bucuresti Sectorul 2, Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, Camera 6Re, Etaj 6, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/1995/2018, cod unic de inregistrare RO 38847631.

1.7. "Serviciu" - inseamna orice serviciu oferit pe Site si/sau orice modul sau componenta a acestuia, cum ar fi:

 • a. efectua de programari medicale on-line in timp real prin Platforma on-line sau direct din Aplicatia;
 • b. posibilitatea CMI/Clinicilor/Policlinicilor/Spitalelor de a deveni partenere ale Administratorului in vederea listarii lor in baza de date a Platformei on-line si a Aplicatiei.

1.8."Utilizatorul" - inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Aplicatia/Platforma on-line, care isi creaza cont pe Aplicatia/Platforma on-line sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.

 

2. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI APLICATIEI


2.1. Continutul si elementele de grafica ale Aplicatiei, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Aplicatie/Platforma on-line, prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Aplicatie) apartin Administratorului si partenerilor sai si reprezinta continutul Aplicatiei. Prin derogare de la prevederea precedenta, nu apartin Administratorului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Aplicatie s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa.

2.2. In cazurile in care continutul Aplicatiei, indiferent de zona in care se afla in Aplicatie si indiferent de tip, este preluat de Administrator de la alti producatori/emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

2.3. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de "comunicate de presa". Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ si ca Administratorul nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

2.4. Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu Aplicatia, continutul acesteia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii vreunei prevederi de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii/proprietarii Continutului Aplicatiei.

2.5. Continutul Aplicati, indiferent de zona in care se afla in Aplicatie si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului.

2.6. Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestei Aplicatii sau a oricarei parti a acesteia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

2.7. Cererile de utilizare a continutului Aplicatiei in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa: SFATUL MEDICULUI.RO S.A. cu sediul in Bucuresti Sectorul 2, Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, Camera 6Re, Etaj 6, cu mentiunea "Pentru echipa Sfatulmedicului.ro".

2.8. Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Aplicatie isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Aplicatie, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

2.9. Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Aplicatie sunt de acord sa cedeze neexclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului acestora. Administratorul nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Aplicatie de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

2.10. Este strict interzisa postarea pe Aplicatie a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

2.11. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Aplicatiei, ori pentru nepublicarea oricaruri continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Aplicatie ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Aplicatie sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

 

3. INCHEIEREA CONTRACTULUI


3.1. Inregistrarea si folosirea Platformei on-line/Aplicatiei/Serviciilor constituie consimtamantul expres si neechivoc al Utilizatorului cu privire la incheierea Contractului care include prezentele Termene si Conditii si Politica de confidentialitate.

3.2. Contractul dintre Administrator si Utilizator se incheie numai daca sunt indeplinite toate conditiile de mai jos:

 • Utilizatorul are varsta de minim 18 ani;
 • Utilizatorul acceseaza Platforma on-line si/sau instaleaza Aplicatia pe aparatele mobile;
 • Utilizatorul citeste cu atentie prezentele Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate si isi exprima consimtamantul cu privire la acestea bifand casuta „Sunt de acord cu Termenii si conditiile si cu Politica de confidentialitate"
 • Utilizatorul isi creeaza un cont prin completarea si transmiterea informatiilor reale despre sine, mentionate in formularul de aplicare de pe Platforma on-line sau din Aplicatie;
 • Utilizatorul acceseaza pentru prima data contul creat.
 • Utilizatorul valideaza numarul de telefon introdus la crearea contului;

3.3.Contractul va fi considerat ca fiind incheiat in momentul in care Utilizatorul bifeaza casuta „Sunt de acord cu Termenii si conditiile de utilizare” la momentul crearii contului.

 

4. PRETUL


4.1. Descarcarea Aplicatiei sau a Platformei on-line si serviciile prestate catre Utilizatorii care isi creeaza cont si doresc sa efectueze programari medicale sunt gratuite.

4.2. Serviciile pentru listarea CMI/Clinicilor/Policlinicilor/Spitalelor care doresc sa devina parteneri vor fi taxate conform contractelor incheiate cu acestea.

4.3. Avand in vedere ca pentru anumite Servicii disponibile prin intermediul Aplicatiei, Operatorul de servicii medicale, partener Clickmed poate solicita plata tarifului inca de la momentul programarii, Utilizatorul se obliga sa achite prin intermediul serviciilor de procesare plati oferite de partenerii Aplicatiei, direct catre Operatorul de servicii medicale(CMI/Clinica/Policlinica/Spital), tariful pentru respectivele Servicii, potrivit informatiilor disponibile in pagina de plata. Sumele platite in avans, ajung direct in conturile bancare ale Operatorului de servicii medicale(CMI/Clinicii/Policlinicii/Spitalului) care va presta serviciile medicale rezervate.

4.4. Administratorul nu va pretinde si Utilizatorul nu este obligat sa plateasca vreun tarif suplimentar in afara de cele mentionate pe Site. Utilizatorul nu poate cere rambursarea niciunui tarif acitat pentru efectuarea unei programari in situatia in care a incalcat oricare din prevederile prezentelor Termeni si conditii sau a conditiilor impuse de Operatorul de servicii medicale.

4.5. CMI/Clinicile/Policlinicile/Spitalele au rezerva dreptul de a modifica tarifele pentru oricare dintre Servicii si de a stabili noi tarife in orice moment, potrivit proprii optiuni. Administratorul nu este responsabil pentru tarifele astfel stabilite.

4.6. Orice modificare de tarife a CMI/Clinicile/Policlinicile/Spitalele va deveni operanta imediat dupa notificarea in acest sens a Utilizatorului (prin afisarea acesteia pe Aplicatie, potrivit optiunii Administratorului Site-ului).

4.7. Plata programarilor se va putea face dupa cum urmeaza: prin card, potrivit instrucţiunilor disponibile pe Aplicatie. Avand in vedere efectuarea platii prin card, Utilizatorul se supune in intregime termenilor si conditiilor operatorului de plati si a Operatorului de servicii medicale, Administratorul fiind absolvit in intregime de orice raspundere cu privire la orice probleme intalnite in efectuarea platii.

4.8. Utilizatorul intelege si este de acord sa suporte toate taxele si impozitele aplicabile sau orice alte taxe impuse potrivit prevederilor legale in materie in legatura cu utilizarea Serviciilor de catre Utilizator, precum si toate comisioanele sau spezele de orice fel prevazute in Aplicatie sau datorate in orice mod in legatura cu sumele transferate cu orice titlu Administratorului Site-ului.

4.9. Utilizatorul intelege faptul ca tarifele cu privire la serviciile medicale a caror rezervare o solicitae vor fi in intregime suportate de acesta si ca orice disputa intre acesta si partenerii Administratorului (Operatorii de servicii medicale: CMI/Clinici/Policlinici/Spitale) va fi solutionata direct cu acestia din urma, fara ca Administratorul sa fie in vreun fel implicat, fiind exonerat de orice raspundere.

 

5. PRESTAREA SERVICIULUI


5.1. Administratorul se obliga sa ofere Utilizatorului Serviciul in timp real, prin intermediul Platformei on-line sau al Aplicatiei pentru aparate mobile

5.2. Serviciul va fi oferit in format electronic, prin afisarea confirmarii programarii la medicul dorit, pe ecranul dispozitivului pe care ruleaza site-ul sau Aplicatia.

5.3. Utilizatorul intelege si este de acord cu faptul ca toate drepturile de proprietate intelectuala privind Platforma on-line si Aplicatia apartin Administratorului, Utilizatorul nefiind indreptatit la niciun drept de proprietate intelectuala prin prezentul Contract, ci doar la un drept de utilizare neexclusiv, pe durata Contractului, cu privire la Aplicatie, in scopul exclusiv al accesarii, identificarii si efectuarii de programari la consultatii medicale.

 

6. LIMITAREA RASPUNDERII


6.1. Utilizatorul este pe deplin responsabil pentru alegerea facuta in ceea ce priveste CMI/Clinica/Policlinica/Spitalul si medicul, la care a efectuat programarea.

6.2. Administratorul nu garanteaza expres sau implicit calificarile profesionale si experienta medicilor inscrisi in baza de date de catre CMI/Clinici/Policlinici/Spitale, calitatea serviciilor medicale, pretul acestora. Va recomandam sa efectuati propria evaluare a medicilor si serviciilor medicale inainte de plasarea unei comenzi de programare a consultatiei medicale.

6.3. Administratorul nu recomanda in mod special vreun medic inscris de catre CMI/Clinici/Policlinici/Spitale in baza de date a Aplicatiei.

6.4. Administratorul nu isi asuma nicio raspundere pentru utilizarea Aplicatiei in vederea efectuarii unei programari medicale de urgenta. In cazul in care aveti nevoie de ingrijiri medicale de urgenta, va recomandam sa apelati Servicul de Urgenta la numarul 112. Utilizarea Serviciului in acest caz va antrena numai riscul Utilizatorului.

6.5. Administratorul nu are control asupra si nu poate garanta disponibilitatea vreunui anumit medic dintr-o CMI/Clinica/Policlinica/Spital intr-o anumita zi sau ora. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru programari anulate, neexecutate, executate necorespunzator sau pentru orice leziuni provenite din acestea.

6.6. Administratorul nu poate fi tinut responsabil pentru situatiile in care operatorii CMI/Clinicilor/Policlinicilor/Spitale nu au actualizat datele si intervalele orare disponibile pentru programari la consultatii medical, in timp real, in mod constant si corect.

6.7. Administratorul nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Aplicatiei sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Aplicatie si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

6.8. Administratorul nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Aplicatiei si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului Aplicatiei sau din imposibilitatea utilizarii acesteia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Aplicatiei.

6.9. Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Aplicatiei sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Aplicatiei, inclusiv, dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

6.10. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Aplicatiei, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului.

6.11. In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Aplicatiei in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

6.12. In cazurile de forta majora, Administratorul si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Aplicatiei, erorile de operare, greva etc.

 

7. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE


7.1. Conform cerintelor legislatiei aplicabile in materia protectiei persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului.

7.2. Pentru informatii detaliate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa cititi Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal, document care este parte integranta din Termeni si Conditii.

 

8. DURATA SI INCETAREA CONTRACTULUI


8.1. Contractul se considera incheiat pentru intreaga perioada in care Utilizatorul foloseste Aplicatia.

8.2. Utilizatorul poate inceta folosirea Platformei on-line si/sau a Aplicatiei in orice moment.

8.3. Administratorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau inceta imediat Serviciile catre un Utilizator in orice moment si fara notificare:

 • a) in cazul in care constata sau are suspiciuni serioase cu privire la faptul ca acesta nu respecta prevederile prezentelor Termeni si Conditii sau ale altor politici publicate pe Platforma on-line;
 • b) in cazul nefolosirii contului pe o perioada indelungata.
 • c) In cazul in care nu se prezinta si nici nu anuleaza trei programari consecutive efectuate

 

9. LEGEA APLICABILA. LITIGIILE


9.1. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare.

9.2. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

9.3. Consumatorii nu pot renunta la drepturile lor conferite de lege. Orice clauze contractuale care inlatura sau limiteaza drepturile conferite de lege consumatorilor nu vor produce efecte cu privire la acestia.

 

10. MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR


10.1. Administratorul are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori.

10.2. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Aplicatie sau de Serviciu ori prin accesarea Aplicatiei, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Aplicatiei si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

10.3. Administratorul Aplicatiei poate cesiona oricand catre un tert drepturile si obligatiile izvorate din prevederile acestor Termeni si Conditii, inclusiv prin cesionarea catre un tert a Contractului (Termeni si Conditii), iar Utilizatorul consimte anticipat la aceasta cesiune, conform dispozitiilor art. 1315 si urmatoarele din Codul Civil. Pentru a inlatura orice indoiala, utilizatorii Aplicatiei consimt anticipat la substituirea SFATUL MEDICULUI.RO S.A. cu un tert in raporturile nascute intre acesta si Utilizatori in temeiul prevederile acestor Termeni si Conditii.

10.4. Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezentele Termene si Conditii.

 

Informare privind politica de cookie
Clickmed foloseste fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta de navigare. Protectia datelor dumneavoastra este importanta pentru noi si va oferim posibilitatea de a personaliza modulele cookie pe care le doriti din pagina de setari. De asemenea, va invitam sa alocati timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie.
Personalizeaza